top of page

SERVICES

Onze diensten, explained.

Logo's in piepschuim

Design op maat.

Piepschuim is een ongelooflijk lichtgewicht en gemakkelijk te bewerken materiaal dat ons in staat stelt om complexe ontwerpen met precisie en nauwkeurigheid te creëren.

IMG_3780.jpeg
62BC2B9C-FC30-469C-B82E-FAD5347C8866 2.jpg

CNC freeswerken

Design op maat.

CNC freeswerk is een geavanceerde techniek waarmee we complexe en gedetailleerde ontwerpen kunnen maken met behulp van computergestuurde machines uit hout. 

Algemene schrijnwerken

Design op maat.

het creëren van op maat gemaakte houten constructies die perfect passen bij onze klanten. Ons team van getalenteerde schrijnwerkers combineert traditionele technieken met moderne apparatuur om unieke en hoogwaardige stukken te maken.

IMG_7576.HEIC
1DE00890_IMG_1293.JPG

Beurswerken

Design op maat.

Een mooie beursstand is essentieel voor het creëren van een succesvolle beurservaring. Of u nu op zoek bent naar een custom onderdeel voor uw stand of een volledige opvallende en indrukwekkende stand voor een grote internationale beurs, wij hebben de expertise en ervaring om aan uw behoeften te voldoen.

Festivaldecor

Design op maat.

 Wij werken nauw met u samen om een unieke en memorabele festival-ervaring te creëren. Of het nu gaat om het ontwerpen van een indrukwekkende toegangspoort, kleurrijke installaties, aangepaste verlichting of een volledig afgewerkte stand. Wij helpen u van A tot Z.

IMG_3979.jpeg

Ombouwen van containers

Design op maat.

Het ombouwen van een container is een innovatieve manier van recyclen. Of het nu gaat om het ontwerp, de bouw of de installatie van de container, we zorgen ervoor dat elk aspect van het project voldoet aan de hoogste kwaliteitsnormen en binnen de afgesproken tijd en budget wordt afgeleverd.

Contact

Eikenlei 180

2960 Brecht, Belgium

+32 4 85 17 70 58

BE 0876.445.874

We contacteren je zo snel mogelijk terug!

bottom of page